Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Datça Deprem Son Dakika - Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Datca Ile Antalya Da Da Hissedildi Afad Ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Burada Son Dakika Haberler - Denizin 9.23 kilometre derinliğinde meydana gelen ve datça'ya 184 kilometre uzaklıktaki depremde, herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadı.

Datça Deprem Son Dakika - Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Datca Ile Antalya Da Da Hissedildi Afad Ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Burada Son Dakika Haberler - Denizin 9.23 kilometre derinliğinde meydana gelen ve datça'ya 184 kilometre uzaklıktaki depremde, herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadı.. Gelen son dakika bilgisine göre; Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3 olarak bildirirken, kandilli rasathanesi 4.2 olarak açıkladı. Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada datça açıklarında meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem. Gün içerisinde en büyüğü 5.5 olmak üzere datça'da bir çok deprem meydana geldi.

Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Artçı depremler ise hala devam ediyor. Muğla datça'da gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedilirken, derinliği 7.1 olarak açıklandı. Kizlan 1 eylül 2019 09:03 son deprem.

Yv5w1bgucdwhkm
Yv5w1bgucdwhkm from foto.haberler.com
01.08.2021 19:19 | son güncelleme : Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Ege denizi datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma. Afad, ''datça açıklarında son 12 saatte en büyüğü 5.5 en küçüğü 0.8 olan 131 adet deprem meydana gelmiştir'' açıklamasını yaptı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Haberler > türkiye haberleri > son dakika:

Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu.

Gün içerisinde en büyüğü 5.5 olmak üzere datça'da bir çok deprem meydana geldi. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Afad'ın açıkladığı son depremler listesine göre depremin saati 08:09 olarak açıklandı. Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu! Deniz yüzeyinin 2,51 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, datça ilçesine 19,61 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gün içerisinde en büyüğü 5.5 olmak üzere datça'da bir çok deprem meydana geldi. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

5kedwazkq2n3fm
5kedwazkq2n3fm from iasbh.tmgrup.com.tr
Afad tarafından yayınlanan son depremler listesi verilerine göre muğla açıklarında 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla datça'da gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedilirken, derinliği 7.1 olarak açıklandı. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Afad'dan yapılan açıklamada, ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, saat 14.01'deki depremin büyüklüğünün 4 olduğunu duyurdu. Afad'ın açıkladığı son depremler listesine göre depremin saati 08:09 olarak açıklandı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada, ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ifadelerine yer verildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Denizin 9.23 kilometre derinliğinde meydana gelen ve datça'ya 184 kilometre uzaklıktaki depremde, herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadı.

Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Kizlan 1 eylül 2019 09:03 son deprem. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma. Haberler > türkiye haberleri > son dakika:

Son Dakika Ege Denizi Nde Korkutan Deprem Mugla Datca Da 3 7 Siddetinde Deprem Oldu Son Dakika Haberler
Son Dakika Ege Denizi Nde Korkutan Deprem Mugla Datca Da 3 7 Siddetinde Deprem Oldu Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Ege denizi muğla datça açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Datça açıklarında deprem muğla'nın datça ilçesinin açıklarında saat 22.26'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) edinilen bilgiye göre, ege denizi muğla'nın datça açıklarında saat 23.20'de yerin 12.20 km derinliğinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Muğla\'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi muğla datça açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3 olarak bildirirken, kandilli rasathanesi 4.2 olarak açıkladı. Muğla datça'da gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedilirken, derinliği 7.1 olarak açıklandı. Gelen son dakika bilgisine göre; Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre depremin saati 09:05 olarak açıklandı. Artçı depremler ise hala devam ediyor. Afad verilerine göre, muğla datça'da deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu datça deprem. Ege denizi'nin datça açıklarında saat 19.04'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.